Skip to content

Sportnet-dogovorena suradnja

S današnjim danom nastavljena/obnovljena je iznimno uspješna suradnja Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb s najboljim sportskim portalom u Hrvatskoj – Sportnetom. Između ostalog dogovoreno je da će Sportnet medijski popratiti Turnir za praznik rada, kao i Zagrebačku ligu, koja će započeti 7.5.2011., vikend nakon Turnira. Na taj način osigurana je kvalitetna online promidžba ovih pjeskaških događanja.

Najave, intervjue, kao i krajnje rezultate tako ćete moći pročitati na stranici koja piše isključivo o sportskim vijestima, bez ikakvih primjesa senzacionalizma i jeftinog žutila. Dokaz da su takav pristup čitatelji prepoznali se nalazi u činjenici da Sportnet ima 30.000 dnevnih posjeta i 170.000 različitih korisnika na mjesečnoj
razini, što ih svrstava u sam vrh hrvatskog web prostora.

Suradnju su u ime Sportneta te Organizacijskog odbora Turnira i Zagrebačke lige dogovorili gospoda Dario Dodić (Sportnetov Direktor marketinga i prodaje) te Mladen Paradžik. Organizacijski odbor Turnira ovom prilikom iskazuje zadovoljstvo i ponos ostvarenom suradnjom, te se nadamo da će se ove dvije institucije i u budućnosti pratiti i podržavati.