Skip to content

Radio Student – potvrđeno medijsko pokroviteljstvo

Uprava Radio Studenta, na čelu s Glavnim urednikom Radija, gospodinom Ivanom Vlašićem dogovorila je suradnju s Organizacijskim odborom turnira…

Uprava Radio Studenta, na čelu s Glavnim urednikom Radija, gospodinom Ivanom Vlašićem dogovorila je suradnju s Organizacijskim odborom turnira Ovb Kup 2011, kojeg je u dogovorima predstavljao Mladen Paradžik. Na ovaj način dogovoreno je da će službeni medijski pokrovitelj natjecanja biti navedena postaja orijentirana ka studentsoj populaciji, koja emitira program na 100.5 MHz.

Iznimno sam zadovoljan ostvarenom suradnjom s Radio Studentom, postajom koja iz dana u dan bilježi porast popularnosti i slušanosti na području grada Zagreba, za što je definitivno zaslužna i kvalitetna politika vođenja samog Radija. Kako je u prethodnom intervjuu spomenuto – Radio Student pruža medijsku priliku svima, ukoliko prepozna kvalitetan projekt. Mislim da smo produženjem suradnje ostvarili cilj da nas se prepozna kao ozbiljan projekt u sportu koji se tek probija te im na tome od srca zahvaljujem.” – rekao je Mladen Paradžik.

Detalji emitiranja objavit će se naknadno, nakon što se dogovore pojedinosti same suradnje.