Skip to content

Maxisport.tv uz rukomet na pijesku

“Nakon prošlogodišnje sjajne suradnje s ekipom iz tvrtke Internet prijenosi, sa svojim brendom MaxiSport.tv , i ove godine je dogovoreno sponzorstvo, samim time i prijenos završnice Jarun kupa 2014. Tako će ovogodišnje izdanje turnira ponovno imati prijenos, čime pokušavamo održati te todatno podignuti organizacijsku ljestvicu samog turnira. Nadamo se kako će internet prijenos postati uskoro standardni dio turnira rukometa na pijesku te time omogućiti bržu ekspanziju sporta”, rekao je Igor Požeg, član Organizacijskg odbora Jarun kupa 2014.

Ovim putem Organizacijski odbor turnira zahvaljuje MaxiSport.tv te se nadamo kako će se suradnja nastaviti i u budućnosti, na obostranu korist.

Postavke  koje će MaxiSport.tv osigurati za ovaj događaj su sljedeće:  1-2 HD kamere, grafika (vrijeme, rezultat, telopi sponzora), slow-motion, i LTE konekcija na internet. Također, Org. odbor će osigurati  usluge komentatora samog natjecanja- tako da će završnica ovogodišnjeg Dona Jarun kupa 2013. biti prava rukometna i pjeskaška poslastica.