Skip to content

Sudionici Jarun kupa 2018 – Beachqueens

beachqueensKrajnje je vrijeme da promijenimo kategoriju i predstavimo jednu žensku seniorsku ekipu koja sudjeluje na ovogodišnjem Jarun kupu. Izgleda da momci iz BHV Wasserschloss neće biti jedini predstavnici Švicarske na turniru. ☺ Pripremite se za Beachqueens! Ako želite znati zašto ponovno dolaze, koji su njihovi ciljevi u 2018. godini te što su postigle do sada, u nastavku slobodno pročitajte kratki intervju sa njihovom voditeljicom ekipe, Giulianom Crippa ☺

Recite nam par riječi o vašem klubu.

Naša ekipa Beachqueens postoji od 2008. godine i dio je švicarskog kluba BHV Wasserschloss. Imamo igračice širokog dobnog raspona. Do sada smo nekoliko puta osvojile švicarsko prvenstvo, zadnji put 2016. godine. Iako je osvajanje naslova švicarskih prvakinja veliki uspjeh, najznačajnije nam je osvojeno četvrto mjesto na EBT Masters finalu u Lagoi (Portugal), 2012. godine.

Iznimno smo sretni što vas opet vidimo u Zagrebu. Zbog čega ste se odlučile ponovno doći?

Toliko smo uživale igrajući na turniru prošle godine, da smo odlučile da jednostavno moramo to ponoviti. Bilo je zabavno igrati protiv ekipa iz drugih zemalja. Također sama organizacija i atmosfera na turniru su bile izvanredne.

Koju sa vaša očekivanja za nadolazeću sezonu? Jeste li već postavile ciljeve ili će te biti spontane? 🙂

Naš cilj je da što više napredujemo individualno i timski igrajući protiv drugih europskih ekipa. I željele bi smo prikupiti više EBT bodova nego prošle sezone.

olympia 2020