Skip to content

Sponzori!!! AWT International – distributer Naturel proizvoda

naturel logo

11. izdanje Jarun kupa ne bi se moglo održati bez sponzora, zbog toga želimo vam predstaviti a i u isto vrijeme zahvaliti se AWT International  – distributeru Naturel proizvoda, na dugogodišnjoj podršci u organizaciji turnira. Dolje možete naći dva od gomile Naturel proizvoda koje ćete sigurno sresti tijekom turnira 🙂

NATUREL VITAMIN/MINERAL DIREKT 30 G (10 X 3 G)

Naturel direkt su granule s vitaminima i mineralima koje se konzumiraju direktno u usta bez dodatka vode, što osigurava njihovo preciznije doziranje I brže djelovanje. U ponudi su Magnezij + Vitamin B6 s okusom crnog grožđa, Multivitamin s okusom naranče, I Vitamin C 500 mg s okusom naranče/limete. Kutija od 30 g sadrži 10 vrećica.  Vrećica od 3 g, koja stane u svaki džep, omogućava da dnevna doza vitamina I minerala bude uvijek pri ruci.500x300px naturel direkt

NATUREL ISOTONIC ŠUMEĆE TABLETE 140 G (14 X 10 G)

Izotonični sportski napitak s elektrolitima i vitaminima u obliku šumećih tableta

Naturel Isotonic je dodatak prehrani s povećanim sadržajem ugljikohidrata i elektrolita. Posebno formuliran za  pružanje optimalne hidratacije i apsorpciju hranjivih tvari za veću izdržljivost organizma pri povećanim naporima i kada tijelo gubi puno tekućine.

Naturel Isotonic formula pruža uravnoteženu kombinaciju ugljikohidrata i mikrohranjivih tvari, uključujući vitamine: C, B1, E, i minerale: kalij, natrij, magnezij i kalcij.

300x300px naturel isotonicZa dobivanje dnevne doze ukusnog i osvježavajućeg izotoničnog napitka okusa naranče ili limun/limete, koji pruža optimalnu hidrataciju, potrebno je rastopiti 2 tablete (2 x 10g)  u 500 ml vode. Brzotopljive u vodi, tablete su prilagođene za najčešće korištene biciklističke boce od 0,5 L.

Pakiranje od 140 g/14 tableta dostatno za dobivanje  7 x 0,5 l isotoničnog napitka