Skip to content

15. izdanje turnira puno je iznenađenja: Luka Bulić prvi put na Jarun Kup-u

Tags:

Screenshot 2023 04 19 at 10.19.49

IZVOR: Screenshot / AUTOR: Luka Bulić, Antena Zagreb

Autor šaljivih stihova, hrvatskoj javnosti poznatijih kao “Bullhit”, komičar, imitator, voditelj i glazbenik. Radijsko i televizijsko lice koje nam već godinama mami osmijeh na lice, ove godine dio je projekta Jarun Kup. U ulozi voditelja ceremonije dodjele nagrada i medalja završnog dana turnira naći će se, tko drugi nego – Luka Bulić.

Jubilarno 15. izdanje Jarun Kupa, koje će se održati od 27. travnja do 01. svibnja na pjeskaškim terenima zagrebačkog jezera Jarun, obilježeno je brojnim novitetima. Jedno od iznenađenja koje očekuje posjetitelje turnira finalnog dana je to što će imati priliku vidjeti i uživati u voditeljskim majstorijama autora poznatih “Bullhitova” – Luke Bulića. Iako će mu ovo biti prvi susret s rukometom na pijesku, sigurni smo da zabave i smijeha neće nedostajati.

Jako mi je drago da su me organizatori pozvali da sudjelujem na ovom 15. turniru na Jarunu. Iskreno, nisam do sad bio upoznat s rukometom na pijesku, ali zato su tu greške da se mogu ispraviti u životu. Malo sam proučavao i gledao, jako atraktivno izgleda tako da se veselim što ću biti dijelom toga. Nadam se da će se svi dobro zabaviti, da će biti puno atraktivnih poteza i da će nas vrijeme poslužiti” poručio je Luka ususret Jarun Kupu.