Skip to content

Mnoštvo uzbudljive akcije obilježilo je drugi dan Jarun Kupa

Tags:

2023-04-27 Jarun Cup 2023 day 1 0532.jpg

IZVOR: Pawel Jakubowski

Drugi dan Jarun Kupa obilježilo je mnoštvo utakmica na nekoliko pjeskaških terena zagrebačkog jezera Jarun. Muške i ženske, seniorske i YAC ekipe borile su se za svoje mjesto u završnici turnira.

Neke od ekipa imale su dan odmora, a London GD, Beach Handball Tilburg, Dinamit BHC, Chemo profili Zagreb, Sandy Balls – IRL samo su neki od timova koji su danas pokazali svoje najbolje poteze. Rezultate utakmica 15. izdanja turnira možete pratiti na results.jaruncup.com ili uživo na tribinama ovog EBT turnira.

Današnji dan obilježio je dolazak gosta našeg intervjua Chrisa O’Reillyija koji je turnir započeo u igračkoj ulozi. Njegova ekipa Sandy Balls – IRL danas je odigrala dvije utakmice, u kojima su zabilježili dva poraza. No, to nije obeshrabrilo Chrisa koji je s nama podijelio da se veseli i ulozi komentatora s kojom počinje već sutra kada će prve utakmice turnira biti moguće pogledati putem livestream-a na jaruncup.com. 

Za više informacija i zanimljivosti o turniru prati i naše društvene mreže, od sutra prati akciju putem livestream-a, dok će utakmice finalnog dana biti dostupne na SPTV.