Skip to content

Danas nas očekuju četvrtfinalne utakmice Jarun Kupa

Tags:

2023-04-29 Jarun Cup 2023 day 3 2317.jpg

IZVOR: Pawel Jakubowski

Treći i sunčani dan Jarun Kupa zaključen je grupnim utakmicama u seniorskim kategorijama te polufinalnim utakmicama u YAC kategorijama. Već danas nas očekuju preostale utakmice grupne faze te početak druge faze natjecanja kao i četvrtfinalnih utakmica.

Uzbudljivih rukometnih poteza, pirueta, cepelina i ostalih pjeskaških trikova ne nedostaje ni ove godine na Jarun Kupu. Priliku za pokazati svoje sposobnosti u rukometu na pijesku, trećeg dana turnira imale su muške i ženske ekipe u seniorskoj kategoriji, kao i mlađe dobne skupine koje su odigrale prve polufinalne utakmice krajem trećeg dana turnira.

Rezultati uživo dostupni su na jarun.com, a od jučer je dostupna mogućnost praćenja utakmica putem live stream-a. No, opcija praćenja utakmica uživo sa tribina Jarun Kupa i dalje se čini kao najbolja opcija, kako bi ovaj sport doživjeli u najboljem mogućem svijetlu te imali priliku upoznati jedne od najuspješnijih ekipa i igrača rukometa na pijesku u Hrvatskoj i Europi, a i šire. 

Za više informacija i zanimljivosti o turniru posjetite društvene mreže – Facebook i Instagram, akciju možete pratiti i putem livestream-a na jaruncup.com, dok će utakmice finalnog dana biti dostupne na SPTV.