Skip to content

Natjecatelji i posjetitelji spremni su za finalni dan 15. izdanja Jarun Kupa

Tags:

2023-04-30 Jarun Cup 2023 day 4 1066.jpg

IZVOR: Pawel Jakubowski

Danas je vrijeme za završni dan 15. izdanja Jarun Kupa, a ekipe su više nego spremne da saznaju tko će preuzeti tron na zagrebačkom Jarunu. Jučer, četvrtog dana turnira, atmosfera je već uzavrela jer su odigrane četvrtfinalne utakmice.

Četvrtog dana Jarun Kupa mnoge su ekipe doznale svoju sudbinu na turniru, a ostale su spremne za danas kada se igraju finalne utakmice. Jučerašnje rezultate i današnji raspored možete pronaći OVDJE.

Pješčani tereni jezera Jarun bili su prepuni natjecatelja, ali i zainteresiranih posjetitelja koji su pratili akciju četvrtog dana. I posjetitelji i igrači imali su priliku družiti se s našom maskotom sovom Željkom i isprobati proizvode naših sponzora Polleo sport, Kraš i Unilever (Dove, AXE, Rexona), ili se nakon utakmice osvježiti Janom, a za kraj dana Crafterovom pivom. Između utakmica bilo je prilike uzeti Nextbike, promovirati ugljičnu neutralnost i voziti se istraživajući ljepote Jarunskog jezera.

Ukoliko nas još uvijek niste posjetili, učinite to danas jer je Praznik rada ili pratite akciju putem live streama ili prijenosa na SPTV.